Vand og sommer

Aktiviteter til sommeren

Vand og sommer for børn
Vand og sommer for børn

Badebassiner og badedyr, samt alt det andet der omfatter vand og sommervarme.

Lær dit barn at svømme med svømmevinger eller badering.

Med far ved grillen og de størrer spiller tennis, fodbold mv.

Sjov til haven, parken eller stranden …

Viser alle 81 resultater

Solen står højt på himlen, og børnene har krudt i måsen!

En af de måske fedeste sommerlege er den store vandkamp mellem enten børn og voksne eller forskellige veje i lokalområdet.

Vandkampene er fyldt med adrenalin og hurtige beslutninger, og det er ufatteligt sjovt at være en del af – og tøjet tørrer tilmed hurtigt i solens stråler.

Til en god vandkamp skal du bruge noget godt udstyr, og vi tænker her især på vandballoner og vandpistoler, der for alvor kan pifte en vandkamp op!

Gør vandlegen sjov

Selvom det er sjovt at svømme frem og tilbage i vandet eller flyde rundt på ryggen og lytte til fuglene og lyden af vandet, er der mange flere ting I kan lave når i er ved svømmebassinet eller ved stranden. Hvis din vandhund kan lide at have hovedet under vand og dykke rundt på bunden, kan I lave en leg ud af det ved at plante ting på bunden der skal samles sammen. Den der samler flest ting ind vinder. For at undgå røde øjne, kan du med fordel give dit barn et par gode dykkerbriller der sidder tæt og holder vandet væk fra øjnene.

Vandleg i baghaven

Savner du også at se hvor meget vandhundene hygger sig i poolen eller havet, når I er på ferie i udlandet? Tag vandlegen med hjem i baghaven og giv den gas med vandpistoler, glidebaner eller hop i det kølige badebassin. Med vandkrig er I garanteret mange timers vandleg hvor alle kan være med. Desuden kan badebassinerne også bruges til at få dyppet tæerne på en varm dag.