Gurli gris

Og hele familien omkring Gurli gris

Gurli gris kæmpe sæt med 107 dele
Gurli gris legetøj og skoletilbehør

Udvalget er stort, så er du ikke helt klar over, hvad dit barn ønsker sig, så tag barnet med på råd.
Vi bestræber os altid på at have de seneste nyheder fra det populære Gurli-Gris univers her i shoppen. Du vælger dit barns favorit her på siden

Vælg f.eks.:

  • Gurli Gris sengetøj: Nu kan du få flotte sengesæt med de søde grise ind på værelset. Sengetøj med de søde grise vil uden tvivl skabe glæde hos alle Gurli gris fans. Alt vores sengetøj er endvidere Oeko-tex certificeret, og lavet af 100% bomuld
  • Gurli Gris legetøj og figurer: Gurli Gris har en fantastisk familie, som er lige så charmerende som Gurli selv. Vælg f.eks. et familie sæt med Gurli Gris, lillebror Gustav Gris, Far Gris og Mor Gris, eller hvad med et klassesæt med venner og klasselærer Frøken Gazelle?
  • Gurli Gris bamser: Den lyserøde bamse er i en lækker blød og krammevenlig kvalitet, som gør den lige oplagt som bedsteven, når der skal leges hjemme som ude, og som godnat-, hygge- og sovekammerat.

Viser alle 37 resultater

Hvem er Gurli Gris

Gurli gris skoletilbehør
Gurli gris skoletilbehør

En støjende og energisk gris, der er let at begejstre, nysgerrig og legesyg. Til tider kan Gurli være glemsom, og hun kan være uhøflig og stædig, hvis hun ikke ved bedre, men hun vil undskylde, hvis hun indser, at hun gjorde noget forkert.

Gurli gris har til tider et temperament, som normalt kun kommer ud, hvis hun fejler i noget eller bliver irriteret over Gustav gris.

Mens Gurli normalt ikke gør nogen skade, er hun ret fræk. Hun skammer sig også let og kan blive ked af det, hvis hun ikke får sin vilje, men hun er ikke rigtig forkælet eller ondskabsfuld. Hun er også naturligvis stolt af sine præstationer og har en tendens til at vise sig, hvis hun ved, at hun kan.

Gurli elsker sin familie, men hun har ikke noget problem med at drille sine forældre eller Gustav. Hun forguder sin ældre fætter og prøver at virke stor, når hun er sammen med hende, men i det øjeblik hun ser en mudderpøl, er hun ude af stand til at gøre det, der kommer helt naturligt: ​​at hoppe i det.

Hun er også ærlig og udtømmer hemmeligheder og begivenheder, som nylige begivenheder, og henviser andre mennesker til deres hemmelige identiteter efter deres normale identiteter.

Gurli gris legetøj
Gurli gris legetøj og skoletilbehør

Gurli Gris legetøj og tilbehør er baseret på en tegnefilmsserie af små korte episoder, der handler om grisen Gurli og hendes familie og venner. Både tegnefilmene og legetøjet, der tager udgangspunkt i dem, er et stort hit blandt mindre børn.

Nu kan du komme med på campingtur med Gurli Gris eller i køkkenet at lave mad. Sættene indeholder to figurer og alt det tilbehør, der hører sig til. I køkkensættet får du Gurli Gris, Mor Gris, køleskab, komfur, stegepande og en chokoladekage. Campingsættet består af Gurli Gris, Suzy Får, telt, bål, kasserolle, sovepose og to rygsække.

Gurli Gris / Peppa pig er titelkarakteren i serien af ​​samme navn. Hendes sangstemme er leveret af Lily Snowden-Fine.

Bio af Gurli gris

Gurli Gris er en 4-årig lille gris, der elsker at lege med sine venner og gå i legegruppe, når hun ikke er hjemme og leger med sin lillebror Gustav gris, eller laver noget med Suzy får eller resten af ​​grisefamilien.

Gurli bor sammen med sin lillebror, Gustav gris, Mor gris og Far gris. Hun har også en kæledyrsfisk, der hedder Goldie, og en lille guldbamse, der hedder Teddy. Peppa har også en kusine ved navn Chloé Gris bor sammen med sin lillebror, Baby Alexander, deres mor, tante Gris, og deres far onkel Gris, og to kendte bedsteforældre.

Gurli Gris personlighed

Gurli Gris fe kostume

En højrøstet og energisk gris, der let er begejstret, nysgerrig og legesyg. Til tider kan Gurli være glemsom og bossy, og hun kan være uhøflig og stædig, hvis hun ikke ved bedre, men hun vil undskylde, hvis hun indser, at hun gjorde noget forkert. Hun har til tider et temperament, som normalt kun kommer frem, hvis hun fejler noget eller bliver irriteret på Gustav.

Selvom Gurli normalt ikke mener noget ondt, er hun ret fræk. Hun bliver også let flov og kan tude, hvis hun ikke får sin vilje, men hun er ikke rigtig forkælet eller ondskabsfuld. Hun er naturligvis også stolt af sine præstationer og plejer at vise sig frem, hvis hun ved, hun kan.

Hun elsker sin familie højt, men hun har ingen problemer med at være ærlig over for sine forældre eller drille Gustav gris. Hun idoliserer sin ældre kusine og forsøger at opføre sig moden, når hun er sammen med hende, men i det øjeblik hun ser en mudret vandpyt, er hun ude af stand til at modstå at gøre det, der falder naturligt: ​​at hoppe i den.

Hun er også ærlig og udvisker hemmeligheder og begivenheder, som de seneste begivenheder, og henviser andre mennesker til deres hemmelige identiteter ved deres normale identiteter.

Udseende af Gurli gris

Gurli er lys pink med pink kinder og hot pink læber. Hun har små ører og en svinetryne, samt en krøllet hale. Hun bliver ofte vist iført en rød kjole med et par sorte sko.

Nick Jr.com beskrivelse

Gurli gris er en elskelig, men lidt bestemmede lille gris. Hun er fire år gammel og bor sammen med Mor Gris, Far Gris og sin lillebror Gustav. Gurli kan lide at lege med Suzy Får (hendes bedste ven), besøge bedstemor og bedstefar gris og passe Gustav. Mest af alt elsker Gurli at hoppe op og ned i mudrede vandpytter, grine og lave høje prustende lyde.