Gurli gris

Og hele familien omkring Gurli gris

Gurli gris kæmpe sæt med 107 dele
Gurli gris legetøj og skoletilbehør

Udvalget er stort, så er du ikke helt klar over, hvad dit barn ønsker sig, så tag barnet med på råd.
Vi bestræber os altid på at have de seneste nyheder fra det populære Gurli-Gris univers her i shoppen. Du vælger dit barns favorit her på siden

Vælg f.eks.:

• Gurli Gris sengetøj: Nu kan du få flotte sengesæt med de søde grise ind på værelset. Sengetøj med de søde grise vil uden tvivl skabe glæde hos alle Gurli gris fans. Alt vores sengetøj er endvidere Oeko-tex certificeret, og lavet af 100% bomuld
  • Gurli Gris legetøj og figurer: Gurli Gris har en fantastisk familie, som er lige så charmerende som Gurli selv. Vælg f.eks. et familie sæt med Gurli Gris, lillebror Gustav Gris, Far Gris og Mor Gris, eller hvad med et klassesæt med venner og klasselærer Frøken Gazelle?
  • Gurli Gris bamser: Den lyserøde bamse er i en lækker blød og krammevenlig kvalitet, som gør den lige oplagt som bedsteven, når der skal leges hjemme som ude, og som godnat-, hygge- og sovekammerat.

Viser alle 57 resultater

Hvem er Gurli Gris

Gurli gris skoletilbehør

En støjende og energisk gris, der er let at begejstre, nysgerrig og legesyg. Til tider kan Gurli være glemsom, og hun kan være uhøflig og stædig, hvis hun ikke ved bedre, men hun vil undskylde, hvis hun indser, at hun gjorde noget forkert. Gurli gris har til tider et temperament, som normalt kun kommer ud, hvis hun fejler i noget eller bliver irriteret over Gustav gris.

Mens Gurli normalt ikke gør nogen skade, er hun ret fræk. Hun skammer sig også let og kan blive ked af det, hvis hun ikke får sin vilje, men hun er ikke rigtig forkælet eller ondskabsfuld. Hun er også naturligvis stolt af sine præstationer og har en tendens til at vise sig, hvis hun ved, at hun kan.

Gurli elsker sin familie, men hun har ikke noget problem med at drille sine forældre eller Gustav. Hun forguder sin ældre fætter og prøver at virke stor, når hun er sammen med hende, men i det øjeblik hun ser en mudderpøl, er hun ude af stand til at gøre det, der kommer helt naturligt: ​​at hoppe i det.

Hun er også ærlig og udtømmer hemmeligheder og begivenheder, som nylige begivenheder, og henviser andre mennesker til deres hemmelige identiteter efter deres normale identiteter.

Gurli gris legetøj
Gurli gris legetøj og skoletilbehør

Gurli Gris legetøj og tilbehør er baseret på en tegnefilmsserie af små korte episoder, der handler om grisen Gurli og hendes familie og venner. Både tegnefilmene og legetøjet, der tager udgangspunkt i dem, er et stort hit blandt mindre børn.

Nu kan du komme med på campingtur med Gurli Gris eller i køkkenet at lave mad. Sættene indeholder to figurer og alt det tilbehør, der hører sig til. I køkkensættet får du Gurli Gris, Mor Gris, køleskab, komfur, stegepande og en chokoladekage. Campingsættet består af Gurli Gris, Suzy Får, telt, bål, kasserolle, sovepose og to rygsække.