Gurli gris

Gurli Gris fra Peppa Pig

Udvalget er stort, så er du ikke helt klar over, hvad dit barn ønsker sig, så tag barnet med på råd.
Vi bestræber os altid på at have de seneste nyheder fra det populære Gurli-Gris univers her i shoppen. Du vælger dit barns favorit her på siden

Vælg f.eks.:

Brand Gurli gris & Peppa Pig

• Gurli Gris sengetøj: Nu kan du få flotte sengesæt med de søde grise ind på værelset. Sengetøj med de søde grise vil uden tvivl skabe glæde hos alle Gurli gris fans. Alt vores sengetøj er endvidere Oeko-tex certificeret, og lavet af 100% bomuld
  • Gurli Gris figurer: Gurli Gris har en fantastisk familie, som er lige så charmerende som Gurli selv. Vælg f.eks. et familie sæt med Gurli Gris, lillebror Gustav Gris, Far Gris og Mor Gris, eller hvad med et klassesæt med venner og klasselærer Frøken Gazelle?
  • Gurli Gris bamser: Den lyserøde bamse er i en lækker blød og krammevenlig kvalitet, som gør den lige oplagt som bedsteven, når der skal leges hjemme som ude, og som godnat-, hygge- og sovekammerat.

Viser alle 62 resultater