Gurli gris

Gurli Gris fra Peppa Pig

Udvalget er stort, så er du ikke helt klar over, hvad dit barn ønsker sig, så tag barnet med på råd.

Vælg f.eks.:

• Gurli Gris figurer: Gurli Gris har en fantastisk familie, som er lige så charmerende som Gurli selv. Vælg f.eks. et familiesæt med Gurli Gris, lillebror Gustav Gris, Far Gris og Mor Gris, eller hvad med et klassesæt med venner og klasselærer Frøken Gazelle?
  • Gurli Gris bamse: Den lyserøde bamse er i en lækker blød og krammevenlig kvalitet, som gør den lige oplagt som bedsteven, når der skal leges hjemme som ude, og som godnat-, hygge- og sovekammerat.

Gurli Gris fås også som møbler og andet til børneværelset.

Vi bestræber os altid på at have de seneste nyheder fra det populære Peppa Pig-univers her i shoppen. Du vælger dit barns favorit her på siden

Viser alle 37 resultater